28 Rozloučení Pivoňková fotov minulých dvou volebních obdobích jsem měla tu čest být Vámi zvolena zastupitelkou za politickou stranu TOP 09. Díky tomu jsem také mohla působit v hodovém výboru, sociální a kulturní komisi. Za tu dobu se podařilo mnoho věcí realizovat.
Ráda vzpomínám na velmi úspěšnou výstavu paní Hejlové. Výstava se těšila velkému zájmu návštěvníků, a autorka v jejím rámci prodala rekordní dvě třetiny svých obrazů. Nebo na dětská představení či pořady zaměřené na seznámení malých dětí s rozmanitostí hudebních nástrojů či na podporu realizace sportovního hřiště na Mokré Hoře. V neposlední řadě jsem ráda podporovala propojení Klubu aktivních seniorů s malými dětmi především předškolního věku v rámci spojování generací. Vždy mi také udělalo radost, když jsem mohla zastupovat cvičitelku při pondělním cvičení seniorek na úřadu městské části. Dobrá nálada seniorek, které se snaží udržet v kondici a nelitují ani času ani námahy, mne vždy povzbudila.
Práci zastupitele a Vámi svěřené důvěry jsem si vždy cenila, v opozici sledovala, zda všechny záměry, s kterými koalice přišla, jsou ve prospěch občanů, a dle toho hlasovala či se vyjadřovala. Na podzim loňského roku jsem byla radou městské části odvolána z práce v sociální a kulturní komisi a stala se tak jedinou zastupitelkou, která se nemůže zapojit do práce komisí a výborů. V letošních komunálních volbách již nebudu na kandidátce TOP 09.
Tímto bych Vám tedy, milí řečkovičtí a mokrohorští občané, chtěla poděkovat za Vámi svěřenou důvěru. Přeji nám Všem, ať naše městská část vzkvétá, abychom mohli bezpečně, spokojeně a spravedlivě žít. Bůh ať žehná naší zemi a městu Brnu.

Mgr. Dita Pivoňková