logo FrikulínDDM Helceletka-pobočka Frikulín, Gromešova 1, Řečkovice
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
www.helceletka.cz https://helceletka.cz/frikulin/
telefon 775 174 463

PONDĚLNÍ DOPOLEDNE V KROUŽKU – nabídka dopoledních kroužků pro předškolní dětí bez účasti rodičů

Na druhé pololetí školního roku, tedy od února 2024, vašim dětem nabízíme kroužek Pohádkové cvičení, který probíhá v pondělí od 8:15 do 10:00 hodin.

Kroužek je určen pro děti, které mají rády pohyb a chtěly by si vyzkoušet zábavné a hravé cvičení. Děti motivujeme ke cvičení tak, aby se jim stalo příjemnou zábavou a činností, spojenou s poznáváním nových cvičebních pomůcek, společnou pohybovou hrou a dalšími doplňujícími aktivitami. Cvičení doprovází říkanky a písničky, kterými si děti obohacují svoji slovní zásobu a rozvíjí komunikativní schopnosti a dovednosti. Vhodně zvolená cvičení podporují správný rozvoj jemné i hrubé motoriky, správné držení těla a správný tělesný rozvoj dítěte. Všechny aktivity budou vždy přizpůsobeny věku a fyzickým schopnostem dětí. Kroužek je určen pro děti ve věku od 2 do 5 let bez účasti rodičů. Cena za pololetí je 1 400 Kč.

Na uvedený kroužek Pohádkové cvičení lze navázat kroužkem Pohádková výtvarka od 10:00 do 11:45 hodin. Cena za pololetí je 1 400 Kč.

Přihlásit se můžete na našich webových stránkách. Těšíme se.

Více informací, a to i o jiných možných kroužcích a akcích, najdete průběžně na našich aktuálních webových stránkách: www.helceletka.cz.