DDM Helceletka – pobočka Frikulín, Gromešova 1, Řečkovice, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
www.helceletka.cz https://helceletka.cz/frikulin/
telefon 775 174 463

Všechny aktuální termíny s bohatým programem jsou už připraveny na našich stránkách https://helceletka.cz/tabory/.

Cool dívka I, termín 31. 7. - 4. 8. 2023
Na příměstském táboře Cool dívka I se změníš v módního návrhářku, střihačku, švadlenu a textilního kreativce, který vládne štětcem, jehlou i nůžkami.
Že šití je nuda? Co takhle vyzkoušet šití z koženého papíru a ušít si kosmetickou taštičku.
Cena: 2650 Kč, I. Bláhová 775 174 463, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Cool dívka II, termín 21. 8. - 25. 8. 2023
Čeká vás svět výtvarné fantazie s mořskými příšerami a živočichy. Letošním tématem příměstského tábora je využití netradičních materiálů a recyklace. Pokusíte se společnými silami vyrobit prostorový obraz mořského světa a živočichů žijících pod hladinou moře.
Cena: 2650 Kč, I. Bláhová 775 174 463, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Theatrosvět: Po stopách divadla II, termín 14. 8. – 18. 8. 2023
Zažij s námi Theatrosvět, dramatický příměstský tábor v Brně, plný divadla, napínavého příběhu, dobrodružství, spolupráce a kamarádů.
Můžeš se těšit na různé zábavné hry a improvizace, na svoji účast v hraných skečích, etudách a scénkách, které si společně vytvoříme. Podíváme se spolu i do zákulisí opravdového divadla. Čekají tě divadelní dílny, ve kterých se zaměříme na herecké dovednosti, jako je pohyb na jevišti, hlasová průprava, žonglování nebo improvizace, nejrůznější výlety, tvoření a tematicky laděné hry.
Cena: 2500 Kč, M. Benová tel. 723 473 608, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Táborníček: Ze zahrádky do pohádky, termín 31. 7. – 4. 8. 2023
Táborníček je určen dětem ve věku 3-6 let, které se chtějí se svými novými kamarády ocitnout v pohádkovém světě. Společně si budeme hrát, tvořit, tancovat a zpívat. Dětem dopřejeme spoustu aktivního pohybu a pobytu na čerstvém vzduchu v prostředí naší prostorné zahrady nebo v blízkém okolí. Na děti čeká každý den jiná pohádka a jiné dobrodružství.
Užijeme si kreativní tvoření s barvami, papírem a jinými materiály. Půjdeme také na společný výlet a podnikneme cestu za pokladem.
Budeme se společně pohádkově bavit, kreslit si, hrát hry i sledovat přírodu. Obědy jsou v ceně. Cena: 2500 Kč, M. Benová tel. 723 473 608, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.