Milí Řečkovičtí,
před třemi lety jsme vás v rámci farnosti Brno-Řečkovice chtěli pozvat na čtvrtý ročník křesťanského open air festivalu Full of Life. Na jaře roku 2020 se však změnily plány nám všem. A tak jsme se k jeho obnovení dostali až po dlouhých čtyřech letech. V celé řadě brněnských festivalů se jedná o festival netradiční, jehož záměrem není jen pobavit, zaujmout, emotivně potěšit, ale také zažít intenzivní dotek, prožít tiché a hluboké oslovení srdce. Festival je určen pro všechny věkové skupiny a má bohatý program s celou řadou divadel, hudebních vystoupení, workshopů a přednášek. Je na něm možné slyšet zajímavá životní svědectví těch, kteří takový dotek již prožili a vyslechnout vystoupení hudebníků, kteří ho ve své hudbě vyznávají. V roce 2019 jste se o tom mohli přesvědčit jak u povídání Maxe Kašparů, tak ve večerním programu Lamačských chval.
A letos rozhodně pozadu nezůstaneme. Rádi bychom vás v sobotu 20. května 2023 pozvali na čtvrtý ročník tohoto festivalu.
Kromě tradičního programu pro děti a zábavných či inspirujících divadelních představení jsou pro vás připravené zajímavé přednášky. Mnohé jistě potěší, že hostem festivalu bude karmelitán P. Vojtěch Kodet, exercitátor a autor řady knih o duchovním životě. Překvapivé jistě bude vidět na tomto festivalu i známého imitátora Václava Faltuse. Věříme, že vás osloví také povídání či svědectví Marka Nováka.
Z hudebních uskupení se můžete těšit na Oboroh, kapelu Way to go nebo Alive, případně na hlavního večerního hosta, Chapelu, která nás s Vojtěchem Kodetem provede celým večerem.
Těšíme se na vás v sobotu 20. května od 14:00 hodin. Mottem letošního festivalu je „Nech se obdarovat“. Byli bychom rádi, kdyby během tohoto sobotního odpoledne mohli lidé zaslechnout něco důležitého pro svůj život a to, kde čerpat sílu, útěchu, kde brát inspiraci a jak prožít naplněný život. Více najdete na www.FULLofLIFE.cz.
Za organizační tým festivalu
Mgr. David Kasan