26 Charitativni koncert letáčekDominikánské náměstí v centru Brna bude ve středeční podvečer 10. května patřit Charitativnímu koncertu pro Sociální nadační fond. Přijďte podpořit dobrou věc a pomoci rodinám, které se dostaly do těžké životní situace a nemají možnost se z ní vlastními silami vymanit.
Sociální nadační fond již téměř třicet let pomáhá těm, ke kterým se štěstí otočilo zády. Svoji převážně finanční podporu směřuje k lidem se zdravotním postižením a jejich rodinám, osamělým seniorům, dětem bez zázemí rodiny nebo dětem z náhradní rodinné péče, případně pomáhá rodičům samoživitelům. V rámci koncertu budete mít možnost seznámit se s osudy rodin, které fond již podpořil, i s příběhy těch, kteří na podporu teprve čekají.
Přijďte si poslechnout známé muzikálové písně sólistů Městského divadla Brno, nesmrtelné hity našeho „zlatého slavíka“, které zazní v podání skupiny Karel Gott revival Morava, či produkci nezaměnitelného DJ Schafffa.
Užít si můžete i doprovodný program nejen pro děti, prohlédnout si výstavu s příběhy klientů fondu anebo si jen tak dát drink, zastavit se a odpočinout si od ruchu velkoměsta. Celým programem vás provede ambasadorka fondu herečka Marta Dřímal Ondráčková.
Charitativní koncert začíná v 17 hodin, vstup je zdarma.
Více informací naleznete na webu brno.cz/charitativnikoncert.