Série autentických prohlídek vás znovu vytáhne do ulic Brna poznávat jeho více i méně známou historii s TIC BRNO. Podzimní témata přinesou například historický pohled na oblast Cejlu nebo procházku spjatou s básníkem Janem Skácelem.

Projděte si vily v brněnských Žabovřeskách nebo Ústřední hřbitov, poznejte město za hradbami, Brno a podzim ve středověku i všechny brněnské svaté. Obdivujte muraly v brněnském Bronxu, krásy ulice Hlinky, oslavte Mezinárodní den biodiverzity na prohlídce s názvem Neživá příroda v centru Brna. Sametovou revoluci připomene prohlídka 17. listopad v Brně. Nejoblíbenější letošní procházky vás zavedou za brány brněnského výstaviště, kde se seznámíte s architekturou tohoto skvostu evropského měřítka.
A ti, kterým je venku již chladněji, mohou využít pohodlí turistického minibusu a vyjet na jednu z vyhlídkových jízd. Úplnou podzimní novinkou bude trasa Po stopách Leoše Janáčka. Návštěvnicky úspěšné jsou i Dělnické kolonie a pak evergreeny jako Funkcionalismus, Slavné vily nebo Paláce průmyslové aristokracie. Pro sportovní nadšence je pak určena jízda Legendární místa brněnského sportu.
www.autenticke-prohlidky-brno.cz

Ing. Hana Novosadová
TIC BRNO, p. o.