25 Odlehčovací služba logoNově vznikající odlehčovací služba bude otevřena 1. 7. 2022 v prostorách Domova pro seniory Kociánka.
Jejím posláním je odlehčit pečujícím o jejich blízké a umožnit jim tak odpočinek nebo čas k zajištění nezbytných záležitostí, jako je lékařský zákrok, služební cesta, nemoc apod. Služba je poskytována s 24hodinovou ošetřovatelskou péčí s kapacitou 24 klientů. Je určena i lidem upoutaným na lůžko s potřebou nejvyšší míry dopomoci.
Cílovou skupinou jsou tedy osoby starší 60 let, které mají sníženou soběstačnost z důvodu věku, chronického onemocnění nebo zdravotního postižení, o které je pečováno v jejich přirozeném sociálním prostředí.
Pro bližší informace, představení služby i případnou prohlídku prostoru kontaktujte sociální pracovnici Mgr. Ladu Kunešovou, tel.: 724 947 300, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Žádost o poskytování odlehčovací služby naleznete taktéž na webu www.koc.brnods.cz.
Těšíme se na Vás!
Tým odlehčovací služby DS Kociánka, p. o.