Otevíráme V. ročník vzdělávacího programu pro veřejnost
Domovnické preventivní minimum

O PROGRAMU
Zahrnuje výuku nezbytného právního minima, základních znalostí a dovedností v oblasti mechanických i elektronických zabezpečovacích systémů, komunikace, zvládání konfliktních situací, mediace, prevence kriminality, požární ochrany, fungování složek integrovaného záchranného systému a prevence sousedských sporů.
KDO SE NA VÝUCE PODÍLÍ
Výuku zajišťují odborní lektoři z Útvaru policejního vzdělávání a služební přípravy Policie ČR, Hasičského záchranného sboru JMK, Městské policie Brno, Asociace zámkových a klíčových služeb ČR, Asociace technických bezpečnostních služeb ČR a organizace Práh Jižní Morava. Finančně program podporuje statutární město Brno.
KDE A KDY PROGRAM PROBÍHÁ
Vzdělávací bloky jsou rozděleny do 15 výukových dnů v době od 1. září do 14. prosince 2022, a to od 15 do 18 hodin. Výuka probíhá v Areálu dopravní výchovy a vzdělávání RIVIÉRA, Bauerova 7.
KOMU JE PROGRAM URČENÝ
Struktura vyučovacích předmětů i formát výuky jsou koncipovány pro širokou veřejnost
a účastnit se jí mohou všichni, kteří se podílejí na správě bytových domů, a záleží jim na bezpečném bydlení. Vítáni jsou domovníci, nájemníci, vlastníci i správci bytových domů, členové společenství vlastníků, bytových družstev, ale i obecních bytů.
KDE SE MŮŽETE PŘIHLÁSIT A KDE HLEDAT VÍCE INFORMACÍ
Garantem a realizátorem programu je statutární město Brno – Městská policie Brno, a zájemci se mohou přihlásit na elektronické adrese: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Formulář přihlášky a podrobné informace o rozvrhu a organizaci programu najdete na webových stránkách www.mpb.cz. Program je pro veřejnost ZDARMA a maximální počet účastníků je 25 osob.

Luboslav Fiala, Preventivně informační oddělení, Městská policie Brno