logo FrikulínDDM Helceletka-pobočka Frikulín, Gromešova 1, Řečkovice, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
www.helceletka.cz
Informace: Ivana Bláhová tel. 775 174 463
e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Nabídka kroužků ve školním roce 2021/2022

Mažoretky mladší a starší
vede Helena Vévodová, tel. 720 214 992
Kroužek je vhodný pro všechny děti, které rády cvičí, tančí a akrobatické prvky s hůlkou pro ně budou výzvou. Tréninky probíhají v sokolovně v Řečkovicích. Na pondělní odpoledne se těší Helča.

Na sportovně založené děti čekají v nabídce i novinky:
Hejbni kostrou
vede Karin Volfová, tel. 606 206 477
Děti se seznámí se základy jógy, posilováním, rozcvičkou a sportovními hrami. Každé úterý předcvičuje Karin.

Sportovní přípravka
vede Eliška Fleková, tel. 723 262 216
Čeká tě protažení celého těla, posilování, cvičení s nářadím. S Eliškou si můžete zacvičit každý čtvrtek od 17:00.

Pro nejmladší děti–sportovce:
Ježečci 1 a 2
vede Karin Volfová, tel. 606 206 477
Máte doma malého sportovce? Jsou mu 2 až 4 roky a Vy byste s ním rádi chodili cvičit, hrát si a poznávat nové kamarády? Každé pondělí se na Vás bude těšit Karin s novou porcí cvičení, her, písniček a říkanek.

Dívčí klub
vede Ivča Bláhová, tel. 775 174 463
Hledáte kreativní kroužek a prostor, kde Vaše dítě může svobodně realizovat všechny své inspirace, nápady, a vyrábět tak originální výtvory? Ve čtvrtek od 16 hodin představuje Ivča tradiční řemesla, ale i moderní techniky výtvarného umění.

Rukodělky – šití, pletení a háčkování
vede Ivča Bláhová, tel. 775 174 463
Máte v pátek odpoledne čas, který chcete vyplnit smysluplně? Chcete se naučit šít, háčkovat, plést a vyšívat? U nás vám krev rozproudí cvakání šicího stroje, klepání jehlic u pletení anebo háčkování dlouhých sloupků. Kroužek je určený všem od 10 do 15 let, klidně i starším. Od 17 hodin se těší Ivča.

Výtvarka
vede Ivča Bláhová, tel. 775 174 463
Máte doma kreativce, který se nebojí experimentovat a umazat si ruce? Rád kombinuje různé materiály, styly, hýří kreativními nápady a rád se pouští do výtvarných experimentů? Tak pak tohle je kroužek přesně pro něj. Každé úterý od 14:30 Ivča provede všechny malé výtvarníky výtvarnými kreacemi, barvami a všemi možnými technikami.

V naší nabídce jsou i keramické kurzy:
Keramika – začátečníci, Keramika – pokročilí
vede Matej Bláha, tel. 775 389 299
V kroužku zvládneme základy práce s keramickou hlínou. Naším cílem je v průběhu lekcí rozvíjet jemnou motoriku, zručnost, koncentraci a vlastní fantazii. Budeme pracovat podle vlastních návrhů i předloh. Seznámíme se s dekorováním výrobků pomocí engob, glazur a barvítek.

Točení na kruhu
vede Matej Bláha, tel. 775 389 299
Kroužek je veden jako individuální třicetiminutová lekce. Na úvod školního roku si osvojíme základní hrnčířské techniky, začínáme s vytáčením misek základních tvarů a postupně se vypracujeme i ke složitějším projektům.

Sledujte naše webové stránky, facebookový nebo nově i instagramový profil.

Celou nabídku kroužků najdete zde:
Informace: Ivana Bláhová, 775 174 463, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.