Srdečně děkujeme všem hlasujícím v letošním ročníku Dáme na vás – Participativní rozpočet. Díky vaší podpoře se Řečkovice (spolu s více než třikrát početnější MČ Brno-sever) staly se dvěma vítěznými projekty nejúspěšnější městskou částí. Ještě větší radost než z vybojovaných 6 milionů korun na účely úprav zeleně a vybudování sportoviště a hřiště máme ze spontánní podpory těchto projektů ze strany vás občanů.
Jelikož jsme s naším Spolkem rovněž všemožným způsobem podporovali oba projekty, zejména Řečkovický HRáj, byli jsme sami svědky, jak se k této podpoře přidávají další a další Řečkováci, kteří také chtějí přispět k pozitivnímu rozvoji okolí svého domova. Vítězi v tomto případě nejsou pouze navrhovatelé těchto projektů, ale ve velké míře i všichni aktivní lidé, kteří ukázali svoje nadšení pro věc a zapojili se do podpory hlasování.
Doufejme, že navrhovatelé ve spolupráci s kanceláří participace a vedením městské části společně zrealizují oba projekty tak, aby co nejlépe sloužily ke zdraví a pohodě našich obyvatel.

Ondřej Štaud a Česlav Ulrich, zastupitelé MČ za Spolek Za zdravé Řečkovice