logo FrikulínDDM Helceletka-pobočka Frikulín, Gromešova 1, Řečkovice, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., www.helceletka.cz

Přihlašování do kroužků na nový školní rok 2020/2021 je spuštěno! Máte doma malíře, modeláře, milovníka bojových umění, herce, hrnčíře nebo třeba malého jazykovědce či kuchaře? Z naší široké nabídky kroužků si vybere každý! Nechte děti naskočit do kroužků už teď a pohlídejte si své místo v oblíbené nebo vysněné aktivitě. Začínáme už od 21. září!
Kroužky:
Mladý daVinci v pondělí 13:30-15:00: Čeká vás netradiční výtvarka, plná barevných experimentů, inspirovaná dějinami výtvarného umění, ale i současnými moderními trendy.
Těšit se na vás bude Matěj Bláha: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..
S Matějem se můžete také potkávat v keramice či modelářích a připravil pro vás novinku Legoprojekty ve čtvrtek 14:00-15:30. Čeká vás svět vystavěný z lega.

Škola vaření 2 ve čtvrtek 18:00-20:00 je určena pro děti a náctileté, kteří mají rádi jídlo a jeho přípravu. V kroužku vyzkouší, jaké to je pracovat jako šéfkuchař, cukrář či pekař. Naučí se nové kuchařské techniky a dovednosti nebo se v nich jen zdokonalí. Těšit se na vás bude Zuzana Tušková Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Kroužky pro nejmladší děti
Kuřátka v úterý 9:00-10:30: pohybový kroužek pro rodiče a děti ve věku 1 až 2 roky.
Kroužek je zaměřen na cvičení a jiné pohybové aktivity pro nejmenší. V kroužku využíváme rozmanité cvičební pomůcky, jako jsou švihadla, obruče, kuželky a mnoho dalších. Můžete se těšit na spoustu her, písniček či říkanek, během kterých se děti seznamují s pobytem v kolektivu a učí se vzájemné spolupráci.

Koblížci ve čtvrtek 9:00-10:30: pohybový kroužek pro rodiče a děti od 2 do 3 let. Kroužek je zaměřen na cvičení a jiné pohybové aktivity pro nejmenší. V kroužku si děti s pomocí rodičů mohou vyzkoušet např. cvičení na velkém míči, s malými balónky a masážními míčky. Čeká vás spousta her, říkanek a písniček.
Těšit se na vás bude Eliška Fleková: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Hlíňáček v úterý od 17:00-18:15: keramický kroužek pro rodiče a děti 2 až 4 roky.
Společnými silami se učí zpracovávat hlínu, modelovat z plátů, válečků, kuliček i volné ruky.
Těšit se na vás bude Ivča Bláhová: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Podzimní akce:
Kubova vila, kde sídlí pobočka Frikulín, je součástí projektu Festival Open House Brno 2020. V termínu 10. 10. - 11. 10. si můžete prohlédnout vnější i vnitřní prostory této architektonicky zajímavé budovy. Informace: Ivča Bláhová Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Dýňová slavnost termín 17. 10. 2020, čas 15:00 až 17:00
Pojďte s námi oslavit příchod podzimu a vyzdobit si domácnost originální vydlabanou dýní. Kromě dlabání si podzimní zeleninu také ušijeme, namalujeme dýňovou masku a vyrobíme si originální podzimní voskovky. Jednotlivé tvořivé dílničky budou zpoplatněny částkou 30 Kč.
S sebou si nezapomeňte dobrou náladu a dýni na dlabání!
Informace: Petra Tichá: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..