Frikulín logoDDM Helceletka-pobočka Frikulín, Gromešova 1, Řečkovice, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

http://www.helceletka.cz/doku.php/pobocky/frikulin/is/krouzky
Informace: Ivana Bláhová tel. 775 174 463

Nový školní rok už začal a u nás je připravena spousta novinek. V nabídce najdete pestrý výběr aktivit pro všechny věkové kategorie. Podle zájmu můžete vybírat keramické, výtvarné, řemeslné, jazykové, hudební, dramatické, taneční i pohybové kroužky.
Celou nabídku najdete: http://www.helceletka.cz/doku.php/pobocky/frikulin/is/krouzky

Mažoretky (ZŠ Novoměstská) a Mažoretky (pondělí v Sokole)
Děvčata se seznámí s mažoretkovým sportem. Učí se pochodovat na hudbu a práci s hůlkou. Trénují správné držení těla. H. Vévodová - tel. 720 214 992.

Cvičíme tai-chi – zpevňuje tělo a zklidňuje mysl, podporuje správné držení těla. Je určeno pro všechny věkové kategorie. G. Svobodová - tel. 777 175 434.

Sebeobranné karate Fuseka ¬– účastníci kroužku se učí vyhnout střetu s agresorem a dále dovednostem sebeobrany technikou FUSEKA. J. Oulehla - tel. 737 057 866.

Fit senior ¬– cvičení je dobré pro zlepšení správného držení těla, zpevnění středu těla, posílení zádových svalů, zlepšení mobility kloubů, rovnováhy a dýchání. Cvičení je vhodné pro ženy i muže, zejména pro seniory. Jiří Cupák e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Řemeslná dílna – naučíte se pracovat se dřevem, drátovat, šít, kašírovat, zpracovávat ovčí rouno, proutí, naučíte se práci se sklem, mozaikou, naučíte se vyrábět vlastní mýdlo, papír, keramický talíř, zhotovit vánoční dekorace a ozdoby, tvořit razítka. I. Bláhová - tel. 775 174 463. S vyzvedáváním ve školní družině ZŠ Uprkova, Horácké nám., Novoměstská.

Mladý da Vinci – výtvarný kroužek je určen pro všechny děti, které mají zájem o výtvarný projev a výtvarné umění. Děti se zde naučí různé výtvarné techniky, jako je kresba, malba, prostorová tvorba a grafika. Inspirací jsou pro nás dějiny výtvarné kultury i současné umění.
M. Bláha - tel. 775 389 299.

Vaření se Zuzkou – recepty a vůně dálek, dobré jídlo a trochu tajemna pod pokličkou. To a jiná dobrodružství vám ráda namíchá Zuzka Červinková - tel. 721 079 626.

Kuchtík s Galinou – dnes Indie, příště Čína a pak třeba mrkvánky? Tradiční i netradiční jídla podle receptů od Galiny Svobodové - tel. 777 175 434.

PODZIMNÍ PRÁZDNINY NA DDM SE ZUZKOU A MATĚJEM
TERMÍN 29. 10. a 30. 10. Můžeš jet na výlet, zažiješ legraci, budeš hrát hry, připravíš si něco dobrého, a dokonce můžeš zažít dobrodružnou noční hru. Těšíme se právě na tebe!
Zuzka Červinková - tel. 721 079 626.