ReneCernyFVážení spoluobčané,

jak už jistě všichni víte, do tohoto pravidelného sloupku z pozice místostarosty přispívám naposledy. I díky vaší velké podpoře u voleb do Zastupitelstva města Brna jsem se stal 1. náměstkem primátorky. Tato nová výzva bude mou hlavní pracovní náplní, proto jsem se rozhodl, že post místostarosty naší krásné městské části v nejbližším volebním období přenechám svému kolegovi Danielu Stružovi, o kterém jsem přesvědčen, že funkci místostarosty perfektně zvládne. Sám budu v naší městské části i nadále působit jako radní.

Jelikož do tohoto sloupku přispívám naposled, dovolte mi několik osobních poděkování. V první řadě bych rád poděkoval vám občanům za vaši dlouholetou důvěru. Mé velké díky patří také starostovi Marku Viskotovi, se kterým jsem po dvě volební období vždy velmi rád spolupracoval, a věřím, že se nám společně podařilo udělat z Řečkovic a Mokré Hory lepší místo pro život. V neposlední řadě bych rád vyjádřil své díky všem svým kolegům z radnice, se kterými byla radost se každodenně potkávat a podílet se na vedení naší čtvrti.

Jak už jsem uvedl, s prací pro Řečkovice a Mokrou Horu nekončím, jako zastupitel a radní budu stále dělat vše, co je v mých silách, aby naše městská část vzkvétala. Zároveň vám všem slibuji, že z pozice 1. náměstka primátorky města Brna dohlédnu na to, aby se na Řečkovice a Mokrou Horu nezapomínalo.

Mockrát děkuji!

René Černý