27 Tygři Brno logoPŘÍPRAVKY V BRNĚ-ŘEČKOVICÍCH
Klub Tygři Brno přijme do svých basketbalových přípravek kluky a holky ročníku narození 2011 a mladší. V Brně–Řečkovicích trénujeme na ZŠ Horácké náměstí a na ZŠ Novoměstská. Tréninky budou probíhat 2x týdně, a to již od začátku září 2021.
Pokud máte zájem své dítě přihlásit, volejte pro bližší informace Petrovi Mazálkovi - tel.: 774 175 543 - nebo se podívejte na naše internetové stránky www.tygri-brno.cz a vyplňte přihlášku.
Klub Tygři Brno za 7 let působnosti od začátku pracoval s mladými hráči a hráčkami, vybudoval strukturu všech družstev a v nadcházející sezóně bude působit ve všech mládežnických kategoriích, v těch starších (junioři U19, kadeti U17, starší žáci U15, mladší žáci U14) v celostátních extraligách a ligách a v těch mladších minižákovských (U13, U12, U11) v oblastních soutěžích, ze kterých se postupuje do republikových finálových turnajů. Navíc budeme hrát dvě soutěže dívek – probíhá projekt, aby i dívky měly návaznost na starší kategorie.
Největších úspěchů jsme dosáhli zatím v roce 2018 – stříbro na Festivalu ČR v kategorii starších mini U13, v roce 2019 mistři ČR v kategorii starších žáků U15 a také v letošním roce, kdy jsme se v kategorii juniorů U19 probojovali do extraligy této kategorie.
V našem klubu trénují bývalí hráči a hráčky a trenéři, kteří mají trenérské zkušenosti a úspěchy s mládežnickými kategoriemi.
Přijďte mezi nás, poznejte nové kamarády a kamarádky a se sportem mějte radost z pohybu.

Petr Mazálek, Tygři Brno

27 Tygři Brno foto 1